Lahjoita silmätutkimukseen

Tue suomalaista silmätutkimusta

Silmäsäätiö tukee ja edistää silmätauteja, -vammoja ja -vikoja koskevia tieteellisiä tutkimuksia maassamme.

Silmätautien tutkimus ja parannuskeinojen etsiminen tapahtuu tutkimuksiin lahjoitettavien varojen avulla. Säätiö on reilun 60 vuoden olemassaolonsa aikana saanut toimintansa rahoitukseen varoja eri tahoilta. Näiden lahjoitusten turvin olemme voineet ja voimme edelleen avustaa lääkäreitä ja tutkijoita heidän tärkeässä tutkimustyössään. Säätiö haluaakin lämpimästi kiittää niitä tahoja, jotka ovat toimintaamme tukeneet.

Silmäsäätiön asiamies Roy Siljamäki antaa mielellään lisätietoja lahjoituksiin ja testamenttauksiin liittyen. Hänet saa kiinni puhelimitse numerosta 040 770 3337 tai sähköpostitse osoitteesta asiamies[at]silmasaatio.fi

Säätiön yhteyteen on mahdollista perustaa myös nimikkorahasto niissä tapauksissa, joissa lahjoituksen koko on vähintään 50.000,00 euroa.

Silmäsäätiö on Verohallituksen nimeämä säätiö, jolle annetut rahalahjoitukset ovat toisen yhteisön verotuksessa vähennyskelpoisia lahjoituksen ollessa vähintään 850 euroa ja enintään 50.000 euroa.

Silmätautien tutkimukseen lahjoitettavia varoja on mahdollista ohjata joko suoraan valitun sairauden tutkimukseen tai sitten yleisesti silmätautien tutkimukseen.

 

Yleislahjoitus silmäsairauksien tutkimukseen

Lue lisää

Glaukooma

Lue lisää

Lasten- ja nuorten silmäsairaudet

Lue lisää

Perinnölliset silmäsairaudet

Lue lisää

Verkkokalvosairaudet

Lue lisää

Silmäkirurgia

Lue lisää

Myönnetyt apurahat -sivulla voi tarkemmin tutustua säätiön rahoittamiin tutkimushankkeisiin.

Rahankeräyslupamme tunnus on RA/2021/1442