Lahjoita silmätutkimukseen

Tue suomalaista silmätutkimusta

Silmäsäätiö tukee ja edistää silmätauteja, -vammoja ja -vikoja koskevia tieteellisiä tutkimuksia maassamme.

Silmätautien tutkimus ja parannuskeinojen etsiminen tapahtuu tutkimuksiin lahjoitettavien varojen avulla – niinpä Silmäsäätiö ottaakin kiitollisuudella vastaan kaikenkokoisia lahjoituksia ja testamentteja.

Säätiö on 60 vuoden olemassa olonsa aikana saanut toimintansa rahoitukseen varoja eri tahoilta. Näiden lahjoitusten turvin olemme voineet ja voimme edelleen avustaa lääkäreitä ja tutkijoita heidän tärkeässä tutkimustyössään. Säätiö haluaakin lämpimästi kiittää niitä tahoja, jotka ovat toimintaamme tukeneet.

Säätiön yhteyteen on mahdollista perustaa myös nimikkorahasto niissä tapauksissa, joissa lahjoituksen koko on vähintään 50.000,00 euroa.

Silmäsäätiön asiamies Roy Siljamäki antaa mielellään lisätietoja lahjoituksiin ja testamenttauksiin liittyen. Hänet saa kiinni puhelimitse numerosta 040 770 3337 tai sähköpostitse osoitteesta asiamies[at]silmasaatio.fi

 

Silmäsäätiö on Verohallituksen nimeämä säätiö, jolle annetut rahalahjoitukset ovat toisen yhteisön verotuksessa vähennyskelpoisia lahjoituksen ollessa vähintään 850 euroa ja enintään 50.000 euroa.

Myönnetyt apurahat -sivulla voi tarkemmin tutustua säätiön rahoittamiin tutkimushankkeisiin.

 

Rahankeräyslupamme tunnus on RA/2021/1442